Πέμπτη, 20 Απριλίου 2017

Αγρότες, Ασυδοσία, Ανευθυνότητα, Εγκληματικότητα, Αμορφωσιά

19Απριλίου2017 ώρα 9.5721

19Απριλίου2017 ώρα 9.5729

19Απριλίου 2017 ώρα 9.5731

19 Απριλίου 2017 ώρα 9.5737

19Απριλίου 2017 ώρα 9.5741

19 Απριλίου 2017 ώρα 9.5744
Δεν χρειάζονται λόγια για να χαρακτηρίσεις την εγκληματικότητα αυτού του "αγρότη"... από το σημείο λήψης πίσω ακριβώς από την κάμερα στα 10 μέτρα παίζουν στην αυλή του εξοχικού παιδιά. Η γυναίκα του ιδιοκτήτη του εξοχικού κτίσματος στην αυλή παρακολουθεί τα παιδιά που παίζουν και η ίδια πάσχει από καρκίνο... εντελώς τυχαία... οι καρκίνοι εδώ καλπάζουν. Φώναξα την αστυνομία που με το που βγήκε από το περιπολικό ο αστυνομικός μου λέει ότι μυρίζει το δηλητήριο στον αέρα. Ο "αγρότης" λαγός... ξέρει ότι το πρόστιμο είναι βαρύ... ξέρει ότι παρανομεί. Το σπίτι του ηλίθιου που ψεκάζει στην άλλη πλευρά του πορτοκαλεώνα με την οικογένεια να αναπνέει τον καθαρό αέρα του εντομοκτόνου... Οι μέλισσες σωριάζονται στο χώμα και αναρωτιώμαστε γιατί πάνε για εξαφάνιση... εδώ οι άνθρωποι πάνε για εξαφάνιση... κράτος ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ... ο αστυνομικός ΔΕΝ έχει αρμοδιότητα...

5 σχόλια:

 1. Τελικά Βασίλη, θα ήταν σωτήριο αν πηγαίνοντας στην Εφορία να κάνεις έναρξη επαγγέλματος και πριν αυτή σου δώσει το οκ, να σου ζητάει να φέρεις βεβαίωση από Σχολή ότι σε αυτό που πας να ξεκινήσεις σαν επάγγελμα, έχεις πάρει την σχετική εκπαίδευση.
  Θα μου πεις, χρειάζεται κάποια σχολή για να καταλάβει αυτός ο κάφρος ότι το δηλητήριο που εκτοξεύει είναι καρκίνος?
  Πολλοί το ξέρουν αυτό για τον καρκίνο, αλλά υπάρχουν και οι βλάκες από την κούνια τους.
  Ε, οι βλάκες θέλουν κάποιον δάσκαλο να τους το εξηγήσει, είπαμε βλάκες είναι.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Κανένας δεν είναι βλάκας!
  Ακόμη και ο Βλάκας, ξέρει ότι δεν είναι βλάκας...
  Το κέρδος είναι πίσω απ όλα και ο ωχαδελφισμός..!!!
  ..και βέβαια δεν πονάει, δεν γίνεται να του δώσει να τα φάει όλα τα ραντισμένα αυτός για να πεθάνει αμέσως.. Θέλει καιρό..
  ..και ο καιρός.. τα γιατρεύει όλα ακόμη και τη δική μου και τη δική σου τσαντίλα....
  ..και μπορεί το βράδι να τα πίνουμε [εξ αυτού του γεγονότος] μαζί στην ίδια ταβέρνα του χωριού..!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Βασίλη Χριστός Ανέστη.Ο παραπάνω αγρότης είναι ένας εγκληματίας όπως και οι άλλοι που κάνουν αυτη την ενέργεια.Οι άνθρψποι αυτοί θέλουν φυλακή ,αλλά φυλακή και μέσα στο μπουντρούμι και φτύσιμο απο όλους κρατούμενους.Εγκληματεί εναντίων του Περιβάλλοντος,εναντίον του Ανθρώπου και εναντίον του ιδίου του εαυτού του.Με λίγα λόγια ΝΤΡΟΠΗ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Σε ποιά περιοχή βρίσκεται η τοποθεσία?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ας μείνουμε Βαγγέλη στην προβολή του γεγονότος, δυστυχώς αυτά συμβαίνουν σ' όλη τη χώρα. Η ασχετοσύνη των αγροτών όσον αφορά τα δηλητήρια και τους ψεκασμούς είναι Πανελλαδική. Για παράδειγμα ρωτώ "αγρότη" πόση ποσότητα από το δηλητήριο τάδε, να βάλω σε ψεκαστήρα 5 λίτρων και μου απαντά: "Εγώ στα 500 λίτρα βάζω ένα λίτρο... εσύ βάλε παραπάνω από 10 κυβ. εκατοστά"...

   Διαγραφή